opc_loader
Merken

Armand de Brignac in luxe koffer met glazen

Armand de Brignac
399,00
Dit product is momenteel niet leverbaar
Levertijden
Levertijd:
Beschrijving

Armand de Brignac

 
Armand de Brignac champagne in zeer luxe kist inclusief glazen


Als je denkt aan luxe en exclusieve champagne dan denk je aan Armand de Brignac. Armand de Brignac is wereldberoemd geworden met haar Brut Gold champagne, ook wel Ace of Spades champagne genoemd. Het is een uiterst verfijnde champagne die u laat genieten van subtiel fruitige aroma's en een vleugje geroosterde brioche. Niet voor niets is deze champagne tijdens een blindproeverij uit duizend champagnes verkozen tot beste ter wereld.


Armand de Brignac champagne is een schat die je wilt delen.
Met je geliefde, je beste vrienden of kado doet aan die ene speciale relatie. Veel mooier wordt het bijna niet met deze gelimiteerde Armand de Brignac uitgave. In de zeer luxe koffer een fles Brut Gold champagne en twee originele Armand de Brignac glazen. Het koffertje is aan de binnenkant bekleed met prachtig zwart fluweel.


inhoud: 75cl
alcoholpercentage: 12,5%


Armand de Brignac champagne in zeer luxe kist inclusief 2 Armand de Brignac champagneglazen koop je voor een mooie prijs online in de winkel van Exclusive Drinks. De drankenspeciaalzaak waar je de meest bijzondere en exclusieve dranken en champagnes zoals bijvoorbeeld deze luxe Armand de Brignac koffer met champagne en glazen kunt kopen.

Aanbevolen artikelen:

Alternatieve artikelen:

Laatst bekeken items