opc_loader
Merken

Carbon champagne ascension brut

Cuvee Carbon Champagne
240,00
x
Levertijden
Levertijd:
Beschrijving

Carbon champagne


Carbon champagne ascension brut


Carbon champagne ascension brut presenteert haarzelf met een bleke gouden kleur en een onconventioneel smaakprofiel. De fijne assemblage van 46% Chardonnay, 24% Pinot Noir en 30% Pinot Meunier creëren een zachte en fruitige brut champagne, die buitengewoon soepel en zacht is met een verfijnde mouse. Witte perziken, gepocheerde peren, verse boter, witte bloemen en kruiden zijn te zien in de neus. Hints van geroosterde brioche en sporen van citrusvruchten tonen elegantie en harmonie bij een dosering van 7 gram suiker per liter.

Carbon champagne werd gelanceerd in 2012, maar de wijnmaker produceert al wijnen sinds de 19e eeuw. Waar je Carbon champagne ook vindt, spannende evenementen, proeverijen, gastronomische vergaderingen, modeshows, kunst en natuurlijk zijn motorsporten altijd nauw verbonden met de champagne verpakt in een indrukwekkende jasje van carbon.
 

Na meer dan 15 jaar G.H. Mumm Cordon Rouge en een eerdere deal met Chandon is Carbon sinds 2017 de officiële partner van de Formule 1. Champagne Carbon is hiermee een officieel onderdeel van de Grand Prix overwinningsceremonie. Een van de redenen is de unieke fles die gemaakt is van carbon . Dit materiaal is kenmerkend voor de technologie van de populaire motorsport. De dunne laag koolstof, de eersteklas champagne en de wederzijdse passie van de twee partners voor de concurrentie konden daarom niet beter harmoniseren.


inhoud: 75cl
alcoholpercentage: 12%


Carbon champagne ascension brut koop je in Nederland voor een mooie prijs veilig en vertrouwd online bij Exclusive Drinks. De drankenspeciaalzaak waar je de meest exclusieve en bijzondere dranken zoals bijvoorbeeld deze Carbon champagne ascension brut champagne kunt bestellen.

Aanbevolen artikelen:

Alternatieve artikelen:

Laatst bekeken items