opc_loader
Merken

Charles VII Smooth Rose Champagne

Canard Duchene
42,95
x
Levertijden
Levertijd:
Beschrijving

Canard Duchene

 

Canard Duchene Charles VII Smooth Rose Champagne

 

Canard Duchene Charles VII Smooth Rose Champagne is een frisse en licht zoete champagne en krijgt van het huis het label sec. Het zit daarmee tussen een brut champagne ( droog ) en een demi-sec champagne ( half-droog) in. Het is een mooie blend van 59% Chardonnay, 21% Pinot Noir en 20% Pinot Meunier druiven. Door een dosage van 22 gram per liter worden de smaakelementen van heerlijk vers rood fruit als aardbeien, framboosjes en rode bessen perfect geaccentueerd terwijl het toch zijn levendige frisheid weet te behouden. Dit is een zeer toegankelijke champagne die bij veel mensen bijzonder goed in de smaak zal vallen!

De opvallend witte fles is geïnspireerd op de ontdekking van een wit geschilderde vintage Canard Duchene champagne uit 1961.

 

inhoud: 75cl

alcoholpercentage: 12%

 

Canard Duchene Charles VII Smooth Rose Champagne kopen doe je voor een mooie prijs natuurlijk bij Exclusive Drinks. De drankenspeciaalzaak waar je de lekkerste en meest bijzondere en exclusieve dranken en champagnes zoals bijvoorbeeld deze Canard Duchene Charles VII Smooth Rose Champagne kunt kopen.

Aanbevolen artikelen:

Alternatieve artikelen:

Laatst bekeken items