opc_loader
Merken

Krug Clos du Mesnil

Krug
795,00
x
Levertijden
Levertijd:
Beschrijving

Krug Clos du Mesnil

 

Krug Clos du Mesnil blanc de blancs champagne vintage 2003

 

Deze champagne wordt niet voor niets de uitzondering van Krug genoemd: het is afkomstig van een enkel druivenras: de Chardonnay, waardoor het een Blanc de Blancs champagne betreft. Daarnaast komen de druiven van de Clos du Mesnil slechts van een historische, ommuurde wijngaard, wat deze champagne zo bijzonder maakt.

Deze wijngaard is het dorpje Mesnil-sur-Oger, in de beroemde regio Cốte de Blancs, omvat slechts 1,85 hectare, wat aangeeft hoe selectief de oogst en het uiteindelijk aantal flessen zal zijn.
Ook deze champagne wordt alleen in de allerbeste jaren geproduceerd, waarbij gebruik wordt gemaakt van de druiven uit dat enkele jaar en wordt daardoor een vintage champagne genoemd.

Het is een levendige, frisse champagne die een indruk wekt van extreme Puurheid met een soepele, rijke en complexe harmonie. Een absolute sensatie door de bijzonderheid van deze exclusieve champagne. Het feit dat deze champagne zo´n 8 jaar rijpt en daarna nog zo extreem fris en puur smaakt, toont de expertise en het vakmanschap van Krug. Met recht een van de allerbeste champagnes ter wereld.

 

kleur: Lumineus, bleek gouden kleur.

geur: Extreem puur wat zich ontwikkelt in een rijke en complexe geur.

smaak: Gedroogd fruit, citrus en vervolgens praline en witte truffel.

 

inhoud: 75cl

alcoholpercentage: 12%

 

Krug Clos Du Mesnil champagne kopen doe je voor een mooie prijs veilig en vertrouwd online bij Exclusive Drinks. De drankenspeciaalzaak waar je de meest bijzondere en exclusieve dranken zoals bijvoorbeeld deze Krug Clos Du Mesnil champagne kunt kopen.

Aanbevolen artikelen:

Alternatieve artikelen:

Laatst bekeken items