opc_loader

Leeftijdcontrole

Om de inhoud van deze pagina te bekijken dient u 18 jaar of ouder te zijn, bent u dat?
Ja Nee
Merken

Krug Collection 1988

849,00

Uitverkocht

Levertijden
Levertijd:
1 tot 3 werkdagen
Beschrijving

Krug


Krug Collection 1988 champagne in luxe houten kist


Tot grote vreugde van verzamelaars over de hele wereld wordt een zeer beperkt aantal flessen Krug Vintage onder ideale omstandigheden bewaard in de kelders van het huis. Ze worden geproefd en beoordeeld terwijl ze wachten om op te bloeien tot een tweede leven. Krug Vintage wordt dan Krug Collection en onthult een nieuwe persoonlijkheid. Krug Collection-champagnes zijn echte voorbeelden van tijdssublimatie; volwassenheid legt verborgen facetten en diepte bloot. Nieuwe smaken verrassen, terwijl oude structuur hebben gekregen. Krug Collection is altijd een geweldige ontdekking, een dieper verhaal van de Krug Vintage. Krug Collection 1988 is de tweede openbaring van Krug 1988.

Proefnoties Krug vintage 1988 champagne

Op het eerste gezicht kondigt een diepe, intense gouden kleur volwassenheid, weelde, harmonie en elegantie aan.

In de neus, exotisch en complex met tonen van wit fruit, truffel, kruiden, honing, lichtbruine appels en een vleugje hooggekleurde bloemen, met een zachte nootachtige smaak op de achtergrond.

In de mond, lang, fris en elegant. Het zit vol sensaties: oranjebloesem, gedroogde vijgen, rijpe kweepeer, milde kruiden zoals kaneel en gember gecombineerd met ahornsiroop, pure chocolade, koffie, honing, evenals geroosterde tonen. Het heeft een kristal en lange afdronk met ondertonen van mineralen en kruiden.

inhoud: 75cl
alcoholpercentage: 12%


Krug Collection 1988 koop je in Nederland voor een mooie prijs online bij Exclusive Drinks. De drankenspeciaalzaak waar je altijd de meest bijzondere en exclusieve dranken zoals bijvoorbeeld deze Krug Collection 1988 champagne kunt kopen.

Laatst bekeken items