opc_loader

Leeftijdcontrole

Om de inhoud van deze pagina te bekijken dient u 18 jaar of ouder te zijn, bent u dat?
Ja Nee
Merken

Moet & Chandon NIR Dry Rose Magnum

149,95
Beschrijving

Moet & Chandon NIR

 
Moet & Chandon NIR Dry Rose champagne Magnum


Geniet van het goede leven met Moet & Chandon N.I.R. een champagne exclusief voor de luxe nightlife. Moet & Chandon NIR Nectar Imperial Dry Rose champagne combineert de rauwe energie van de nacht, concentreert de intensiteit en maakt er een kostbare nectar van! N.I.R doet zijn vindingrijke en levendige stijl alle eer aan en creëert een unieke nachtelijke ervaring op de meest exclusieve locaties en vanaf nu ook bij u thuis. Moet & Chandon NIR Dry Rose heeft een knopje onderaan de fles waarmee je de betoverend mooie mettalic fles spectaculair laat oplichten. Een schitterend effect wat natuurlijk in een donkere ruimte het mooiste tot haar recht komt.

Moet & Chandon NIR Dry Rose drink je bij voorkeur in een wat ruimer champagneglas zodat je extra geniet van het mooie fruitige boeket.
Voor een lichtere en extra coole sensatie drink je de N.I.R. champagne met 2 a 3 ijsklontjes. Het imposante magnum formaat is goed voor zo'n 14 glazen champagne.


Kleur: Schitterend roze.
Geur: Echt champagne rosé: heerlijk vers klein rood fruit als aardbei en framboosjes. Verrukkelijk zo fijn en subtiel.
Smaak: Heerlijk rijp rood fruit ondersteunt de levendige mousse. De afdronk is natuurlijk droog en lang met ook weer veel rood fruit.


inhoud: 150cl
alcoholpercentage: 12%


Moet & Chandon NIR Dry Rose Magnum champagne koop je voor een mooie prijs online in de winkel van Exclusive Drinks. De drankenspeciaalzaak waar je de meest bijzondere en exclusieve dranken en champagnes zoals bijvoorbeeld deze Moet & Chandon NIR Dry Rose champagne in Magnum formaat kunt kopen.

Laatst bekeken items