opc_loader

Merken

Moet & Chandon x AMBUSH

Moët & Chandon x AMBUSH

59,95
Dit product is momenteel niet leverbaar
Levertijden
Levertijd:
1 tot 3 werkdagen
Beschrijving

Moët & Chandon


Moët & Chandon x AMBUSH limited edition champagne


Moët & Chandon lanceert haar nieuwe Limited Edition Moët Impérial Brut in samenwerking met de Japanse designer AMBUSH. De unieke samenwerking tussen Moët & Chandon x AMBUSH toont de creativiteit van Yoon en bevestigt de wens van het champagnehuis om haar te verbinden met de tijd van nu en te staan voor de waarden die spreken tot de huidige generatie, met oog voor mens en natuur. Moët & Chandon heeft een uniek platform aangeboden aan Yoon, een in Tokio gevestigde kledingmaker en een rijzende ster onder een nieuwe generatie innovatieve ontwerpers, om haar creatieve visie en moderne gevoeligheid in deze samenwerking te brengen. De keuze van het Maison voor de mede-oprichter en creative director van het
modelabel, AMBUSH, werd gedreven door de erkenning van de pioniersgeest van Yoon die ze met het Huis deelt. Met respect voor eeuwenoude tradities van vakmanschap, overdracht van kennis en een wederzijds verlangen om hun werkzaamheden uit te voeren met behoud van de natuur.


Moët & Chandon doneert een deel van de opbrengst van de Limited Edition Moët & Chandon X AMBUSH flessen aan het World Land Trust. Een internationale liefdadigheidsinstelling voor natuurbehoud, dat zich inzet om bedreigde natuurgebieden te beschermen.


inhoud: 75cl
alcoholpercentage: 12%


Moët & Chandon x AMBUSH limited edition champagne koop je in Nederland voor een mooie prijs online bij Exclusive Drinks.
 

Extra informatie

Moët & Chandon x AMBUSH

Beoordelingen ()
Moet & Chandon x AMBUSH heeft nog geen reviews. Deel uw product ervaring en plaats een review.
Moet & Chandon x AMBUSH


Aanbevolen artikelen:

Laatst bekeken items