opc_loader
Merken

Piper Heidsieck Lipstick Rose champagne

64,95 59,95 U bespaart: 8%
Dit product is momenteel niet leverbaar
Levertijden
Levertijd:
Beschrijving

Piper Heidsieck Lipstick


Piper Heidsieck Lipstick Rose Sauvage champagne geschenkverpakking in de vorm van een lippenstiftSinds de oprichting van het Piper-Heidsieck Champagnehuis in 1785 zijn verleiding en glamour zowel de bron van inspiratie als een manier van leven geweest. Vrij zijn om te innoveren, de eerste stap durven zetten en bereid zijn om los te komen van conventies ... Voor Piper-Heidsieck is harmonie een kwestie van durf. Pardon-Heidsieck is aanbeden en vaak zelfs idolaat van Marilyn Monroe en is altijd in staat geweest conventies te verbazen en te negeren, terwijl het trouw blijft aan zijn authenticiteit en originaliteit. Gepresenteerd in een juwelendoos, gekleed in een korset of een glazen slipper, is het huis een constante bron van inspiratie geweest voor de mode- en filmindustrie.

Het feestseizoen van dit jaar zal niet anders zijn, want Piper-Heidsieck onthult zijn innovatieve «Lipstick» geschenkdoos om aan een speciaal iemand te geven of om te genieten zoals jij dat wilt. Een verleidelijk glamoureuze uitnodiging!

Een lipstick is het ultieme symbool van vrouwelijkheid en verleiding ... Een echt intiem luxeproduct, een lippenstift accentueert schoonheid en onthult persoonlijkheden of stemmingen. Voor de feestdagen zet het Huis zijn eigen draai aan dit object van verlangen met «The Lipstick» van Piper-Heidsieck, terwijl het zich stort in het glinsterende tijdperk van de gouden eeuw van Hollywood.


Rose Sauvage is niet als andere rose Champagnes. De dynamische kleur ontstaat door een groter deel Pinot Noir, waarvan eerst rode wijn wordt gemaakt voordat het aan de mix wordt toegevoegd. 24 maanden rijpen in de kelders maakt de magie compleet. Zachte, warme smaak met een aroma van rode pruimen, clementines, bloedsinaasappel en een beetje pistache.


inhoud: 75cl
alcoholpercentage: 12%


De Piper Heidsieck Lipstick Rose champagne geschenkverpakking in de vorm van een lippenstift koop je online voor een mooie prijs bij Exclusive Drinks. De drankenspeciaalzaak waar je de meest bijzondere en exclusieve dranken zoals bijvoorbeeld deze Piper Heidsieck Lipstick Rose champagne cadeauverpakking kunt kopen.

Aanbevolen artikelen:

Alternatieve artikelen:

Laatst bekeken items