opc_loader
Merken

Ruinart Brut Rose in geschenkverpakking

62,95
Levertijden
Levertijd:
Beschrijving

Ruinart champagne

 

Ruinart Ruinart Rosé Brut in geschenkverpakking


Ook de Ruinart Rosé Brut komt in de kenmerkende bolle fles. Zelfs in deze rosé champagne wordt het Ruinart-kenmerk par excellence – het grote aandeel chardonnay – doorgevoerd. De witte variëteit heeft een verbazingwekkend aandeel van 45 procent in deze excellente, bruisende rosé. Het geeft hem veel finesse en levendige elegantie. De andere 55 procent bestaat uit pinot noir. Daarvan is 18 procent gevinifieerd als rode wijn, waarmee de rosé dan ook op kleur en smaak is gebracht. Er is in de Ruinart Rosé dus geen pinot meunier verwerkt. Overigens komt al het fruit voor de Ruinart Rosé Brut uit premier cru-gemeenten.

De Ruinart Rosé Brut is een feestelijk en verrassend aperitief en kan door zijn fruit en vinositeit ook uitstekend aan tafel worden geschonken.

Kleur: Schitterend zalmroze.
Geur: Echt champagne rosé: een mand met vers klein rood fruit: aardbei, framboos. Verrukkelijk zo fijn en subtiel.
Smaak: Heerlijk veel klein rood fruit ondersteunt de levendige mousse. De afdronk is natuurlijk droog en lang met ook weer veel rood fruit.

 

inhoud: 75cl
alcoholpercentage: 12,5%

 

Ruinart Ruinart Rosé Brut in geschenkverpakking koop je voor een mooie prijs online in de winkel van Exclusive Drinks. De drankenspeciaalzaak waar je de meest bijzondere en exclusieve dranken en champagnes zoals bijvoorbeeld deze Ruinart Rosé Brut in geschenkverpakking kunt kopen.

Aanbevolen artikelen:

Laatst bekeken items