opc_loader

Merken

Veuve Clicquot Shopping Bag

49,95
Dit product is momenteel niet leverbaar
Levertijden
Levertijd:
Beschrijving

Veuve Clicquot

Veuve Clicquot Yellow Label champagne in Shopping Bag

Veuve Clicquot is een toonbeeld van mondaine stijl en levenlustige elegantie. Met het opvallende gele label is de champagne altijd onmiddellijk herkenbaar, precies zoals Madame Clicquot voor ogen had. Deze formidabele dame leefde volgens het motto ‘only one quality, the finest’ en heeft met diverse baanbrekende innovaties een bepalende rol gespeeld in de champagnewereld. Haar enthousiasme voor nieuwe uitvindingen en de franse joie-de-vivre zijn nog steeds leidend in de ontwikkelingen van het huis en hebben geresulteerd in vele chique, eigentijdse, vernieuwende geschenkverpakkingen. Voor een stijlvol cadeau is er nu de Veuve Clicquot Yellow Label in shopping bag.

De ruggengraat van de champagnes van Veuve Clicquot wordt gevormd door de pinot noir. Dit geldt in het bijzonder voor de Carte Jaune, een non-vintage brut champagne met 50-55% pinot noir. Achter de perfecte balans tussen finesse en kracht schuilt een prachtige geschiedenis van succes en ondernemerschap. De kracht van deze blend van vijftig à zestig cru’s is aangenaam voor de neus, terwijl de complexiteit losbreekt in de mond. De eerste noten van fruit worden gevolgd door meer discrete aroma's van brioche en vanille. Dit is een champagne voor de connaisseur. Zeer geschikt als aperitief, maar sterk genoeg om ook bij bepaalde gerechten te schenken.

inhoud: 75cl

alcoholpercentage: 12%

De stijlvolle Veuve Clicquot Yellow Label Shopping Bag koop je voor een mooie prijs vertrouwd online bij Exclusive Drinks. De drankenspeciaalzaak waar je altijd de meest bijzondere en exclusieve dranken zoals bijvoorbeeld deze Veuve Clicquot Yellow Label Shopping Bag kunt kopen.

Beoordelingen ()
Veuve Clicquot Shopping Bag heeft nog geen reviews. Deel uw product ervaring en plaats een review.
Veuve Clicquot Shopping Bag


Aanbevolen artikelen:

Laatst bekeken items