opc_loader

Leeftijdcontrole

Om de inhoud van deze pagina te bekijken dient u 18 jaar of ouder te zijn, bent u dat?
Ja Nee

Merken

Hennessy Paradis

1.095,00
Levertijden
Levertijd:
Beschrijving

Hennessy Paradis Extra

Hennessy Paradis Extra is een paradijselijk zuivere cognac

Paradis Extra is samengesteld uit meer dan 100 verschillende eaux de vie, afkomstig uit de 4 Premiers Crus van de Cognac – Fins Bois, Borderies, Petite Champagne en de Grande Champagne.

Deze zeer verfijnde en stijlvolle cognac is een waar meesterwerk, waarin het geniale van de natuur en de ambities van Fillioux de meesterblender van Hennessy op onnavolgbare wijze samenkomen. Hennessy Paradis Extra verzekert de bevoorrechte cognacliefhebber van een ultieme beleving. Deze zeer exclusieve cognac behoort puur te worden gesavoureerd uit een tulpvormig, kristallen glas met kleine opening, opdat de aroma’s geleidelijk en in al hun fijnheid vrijkomen en er optimaal kan worden genoten.

Hennessy Paradis Extra word geleverd in een prachtige geschenkdoos.

kleur:

Een prachtige kern, bijna koperkleurig, met een iets transparante, gouden rand.

geur:

In eerste instantie gereserveerd, vervolgens fraaie florale en fruitige aroma’s en een fijn rancio (boter, noten, marsepein en zelfs iets van truffel).

smaak:

Perfecte harmonie in de mond; zacht en vol tegelijk, energiek, krachtig en stijlvol met een zachte, lange en vooral complexe afdronk, waarin rijp fruit, zachte kruiden, getoast hout, leer en vele andere nuances zijn te ontdekken.

inhoud: 70cl

alcohol: 40%

Hennessy Paradis Extra kun je in Nederland voor een mooie prijs kopen bij Exclusive Drinks.

Aanbevolen artikelen:

Laatst bekeken items
1.095,00