opc_loader

Leeftijdcontrole

Om de inhoud van deze pagina te bekijken dient u 18 jaar of ouder te zijn, bent u dat?
Ja Nee

Merken

Hennessy Richard

3.195,00
Dit product is momenteel niet leverbaar
Levertijden
Levertijd:
Beschrijving

Hennessy Richard 

Hennessy Richard de ultieme cognac exclusief te bestellen bij Exclusive Drinks

In 1996 heeft Hennessy de ultieme cognac gelanceerd. Onder de naam Richard Hennessy – een eerbetoon aan de stichter van het huis. Het is de perfecte blend van ruim 100 zeldzame eaux-de-vie, waarvan sommige zelfs ouder als 200 jaar.

Richard Hennessy’s zijdezachte karakter en subtiele, breed geschakeerde aroma’s verzekeren de bevoorrechte drinker van de ultieme beleving in cognac. Richard Hennessy behoort uitsluitend puur te worden gesavoureerd uit een tulpvormig kristallen glas met kleine opening, opdat de aroma’s langzaam vrijkomen en ten volle kunnen worden gewaardeerd. Richard Hennessy wordt aangeboden in een kostbare Saint Louis-karaf van het zuiverste kristal met daarin wijnbladeren en druiventrossen geëtst. Richard Hennessy is gewoonweg uniek.

kleur:

Schitterend taankleurig met koperen flonkeringen en een prachtige, okerkleurige rand.

geur:

Zeer uitnodigend boeket, zacht, subtiel, verfijnd en verleidelijk met complexe aroma’s van geurige bloesems, rijp fruit, zachte kruiden, tabak, leer en nog veel meer.

smaak:

Een sensatie van uiteenlopende, niettemin zeer harmonische smaken; nuances van rijp fruit, oriëntaalse kruiden en specerijen, cederhout, bijenwas en de kenmerkende, verfijnde rancio die slechts de oudste cognacs siert.

inhoud: 70cl

alcohol: 40%

Aanbevolen artikelen:

Laatst bekeken items
3.195,00