opc_loader

Merken

Hennessy Paradis Imperial

2.187,00
Dit product is momenteel niet leverbaar
Levertijden
Levertijd:
Beschrijving

Hennessy

Hennessy Paradis Imperial cognac

24 december 1818 plaatste Maria Feodorovna een bestelling bij de familie Hennessy voor een zeer zeldzame cognac met een unieke blend van uitzonderlijke finesse, als cadeau voor haar zoon, tsaar Alexander I. (bron: afkomstig uit de Hennessy archieven)

Hennessy’s master blender Yann Fillioux wilde, geïnspireerd door de creatie van zijn voorvader, deze buitengewone cognac laten herleven. Zo is, bijna tweehonderd jaar na dato, een nieuwe blend gecreëerd van buitengewone subtiliteit, kwaliteit en zeldzaamheid om de eerste levering aan het Imperiale Russische hof te eren, de Hennessy Paradis Imperial.

Na zorvuldig onderzoek uit de Hennessy archieven in haar cognac, is de imperiale blend opnieuw tot leven gebracht met gebruik van de beste eaux de vie. Hennessy Paradis Imperial is een blend van meer dan honderd eaux de vie van minimaal 30 jaar oud. En een aanzienlijk deel van de eaux de vie is gecreëerd in de 19e eeuw. 

Hennessy Paradis Imperial is gebotteld in een karaf ontworpen door Stephanie Balini. De zware kristallen stopper en het halsstuk van zilver en een randje 18 karaats goud doen denken aan de kostuums van het Russische hof.

Paradis Imperial is het summum van majestueuze elegantie.

De Hennessy Paradis Imperial is zeer gelimiteerd. Voor Nederland slechts 8 stuks beschikbaar.

Exclusief te bestellen bij Exclusive Drinks!

kleur:

Glinsterend diep kopergoud met een hint van amber.

geur:

Aroma’s van jasmijn, sinaasappelbloesem en andere frisse florale tonen ontluiken in balans met kruidige en licht rokerige elementen.

smaak:

Een delicate textuur die de mond vult met smaaksensaties die zichzelf laag voor laag onthullen. Door de rijping in oude vaten hebben de eaux-de-vie wel het karakter van het eikenhout behouden zonder dat het hout de smaak overheerst. De finish is verrassend volhardend.

inhoud: 70cl

alcohol: 43%

Beoordelingen ()
Hennessy Paradis Imperial heeft nog geen reviews. Deel uw product ervaring en plaats een review.
Hennessy Paradis Imperial


Aanbevolen artikelen:

Laatst bekeken items