opc_loader

Merken

Remy Martin Louis XIII Le Mathusalem

89.995,00
Dit product is momenteel niet leverbaar
Levertijden
Levertijd:
5 tot 7 werkdagen
Beschrijving

Remy Martin

Remy Martin Louis XIII Le Mathusalem

De imposante Louis XIII Le Mathusalem is een zeer zeldzaam collectorsitem.

Volledig met de hand vervaardigd, geen twee karaffen zijn precies hetzelfde.

Hier zijn enkele feiten die u wellicht interesseren over de Louis XIII Le Mathusalem.


Le Mathusalem bevat 6 liter van 's werelds meest verfijnde cognac. Het bevat een kostbare blend van maximaal 1.200 eaux-de-vie, exclusief afkomstig uit de Grande Champagne, het meest prestigieuze Cognac gebied. Alleen de allerbeste eaux-de-vie worden zorgvuldig geproefd en geselecteerd door de Louis XIII keldermeester. De blend roept proefnotities en aroma's op van mirre, honing, immortelle, pruim, kamperfoelie, houtbast, leer en passievrucht op.

De karaf weegt 17 kg, inclusief de 6 liter cognac en heeft 10 keer meer kristal nodig dan de klassieke Louis XIII-karaf.

Unieke gereedschappen en apparatuur moesten speciaal worden ontworpen om dit geweldige juweel te verwerken en te beschermen. Met de hand gemaakt, geen twee zijn precies hetzelfde. De dentelles-versieringen aan de zijkanten van de karaf zijn breed genoeg om in twee handen te passen.
11 kg kristal wordt gebruikt voor één Le Mathusalem-karaf

De Louis XIII Le Mathusalem stop is het juweel bovenop deze kroon en weegt meer als 1 kilo.

Het duurt 60 dagen om een ​​enkele Le Mathusalem-karaf te maken en daar zijn maar liefst 25 Baccarat medewerkers voor nodig.

De vakmensen, elk met meer dan een decennium aan ervaring, komen samen in een choreografie die een vuurbal verandert in een kristallen meesterwerk, waarbij elke stap tot in de perfectie wordt getimed om ervoor te zorgen dat elk stuk de vitale temperatuur behoudt die kristal nodig heeft om een ​​stuk te worden. kunst. De makers van het kristal moeten warmte, lucht, gereedschap, gewicht, balans, finesse beheersen, alles in een ballet dat is gechoreografeerd met deskundige timing.

Het is gemaakt van puur kristal en vereist urenlang handwerk en jarenlange knowhow. Geïnspireerd door een oude koninklijke fles die in 1850 is opgegraven op een slagveld, worden de onderscheidende vorm en fleur-de-lys medaillons overal ter wereld herkend. Samen met de gereedschappen moesten de handige bewegingen van de traditionele Louis XIII-karaf worden aangepast aan een nieuwe schaal.

De Louis XIII Le Mathusalem wordt geleverd in een luxe koffer met 8 kristallen glazen, een serveerschaal, een pipet en een standaard en een prestige-folio dat het verhaal vertelt van Le Mathusalem in Louis XIII. Dankzij het slimme, ingenieuze ontwerp verandert de koffer in een prestigieus display voor de decanter en pipet.

Om de ervaring compleet te maken, biedt elke Louis XIII Le Mathusalem een ​​persoonlijke uitnodiging aan Cognac voor 4 personen om het Louis XIII-terroir te ontdekken en zijn geschiedenis te beleven. Tijdens het bezoek wordt een speciale openingsceremonie uitgevoerd door een huisambassadeur die alle gasten zal trakteren op het volledige Louis XIII-proefritueel.

inhoud: 600cl

alcoholpercentage: 40%

De zeer exclusieve en uiterst zeldzame Remy Martin Louis XIII Le Mathusalem is online te bestellen bij Exclusive Drinks. De drankenspeciaalzaak waar je altijd de meest bijzondere en exclusieve dranken zoals bijvoorbeeld deze Louis XIII Le Mathusalem cognac kunt kopen.

Beoordelingen ()
Remy Martin Louis XIII Le Mathusalem heeft nog geen reviews. Deel uw product ervaring en plaats een review.
Remy Martin Louis XIII Le Mathusalem


Aanbevolen artikelen:

Laatst bekeken items