opc_loader
Merken

Kinobi Kyoto Dry Gin

Ki No Bi - The Kyoto Distillery
47,95
Levertijden
Levertijd:
1 tot 3 werkdagen
Beschrijving

Ki no bi


Kinobi Kyoto Dry Japanese Gin 


KI NO BI (‘De schoonheid van de seizoenen’) is geïnspireerd op traditie en wordt gedistilleerd, gemengd en gebotteld in Kyoto. Deze premium gin is gemaakt in een herkenbare droge stijl, maar met een duidelijk Japans accent.
KI NO BI Kyoto Dry Gin wordt gemaakt met Japanse botanicals zoals gele yuzu uit het noorden van Kyoto, hinoki-houtsnippers (Japanse cipres), bamboe, gyokuro-thee uit de Uji-regio en groene sanshÁ… (Japanse peperkorrel) bessen.

Gebotteld op 45,7% ABV, gebruikt KI NO BI een spirit op basis van rijst en ongekend zuiver water uit het beroemde sush-brewing district, Fushimi.
Ze beheersen bij The Kyoto Distillery niet alleen de destillatie tot prefectie, maar ook de eeuwenoude kunst van het mengen, scheiden de botanicals in de gin in zes verschillende categorieën: Base, Citrus, Tea, Herbal, Spice en Floral en destilleren elke categorie individueel. Vervolgens blenden tot de perfecte balans en de uitgesproken KI NO BI-smaak.

KI NO BI is helder als de lucht in de heilige bergen van Kyoto.
Een fris aroma van yuzu en een hint van sansho die blijft hangen als een ochtendmist in een bamboebos. De jeneverbes is een aanvulling op de Japanse botanicals. Gemberwortel geeft een licht verwarmende, kruidige afdronk.


inhoud: 70cl
alcoholpercentage: 45.7%


Kinobi Kyoto Dry Japanese Gin koop je in Nederland voor een mooie prijs online bij Exclusive drinks. De drankenspeciaalzaak waar je altijd de meest bijzondere en exclusieve dranken zoals bijvoorbeeld deze Kinobi Kyoto Dry Japanese Gin kunt kopen.

Aanbevolen artikelen:

Alternatieve artikelen:

Laatst bekeken items