opc_loader
Merken

3 Kilos Vodka 1 Liter

49,95

Uitverkocht

Beschrijving

3 Kilos Vodka

3 Kilos Ultra Premium Luxury Vodka


3 Kilos vodka is een 5 keer gedestilleerde ultra premium vodka luxury vodka, gemaakt van de hoogste kwaliteit hand geselecteerde tarwe. In de hoop de economie te redden na de beurscrash in 1929 voerde president Roosevelt de 'Gold Reserve Act' in waardoor het bezit van goud per wet werd verboden. Goud verdween als betaalmiddel uit de omloop en iedere Amerikaan was verplicht zijn goud te verkopen aan de Amerikaanse overheid. Al het goud werd gesmolten en bewaard in de vorm van een goudstaaf en werd opgeslagen in het inmiddels wereldberoemde Fort Knox dat in 1937 zijn deuren opende.

3 Kilos vodka is ontworpen om de 'Gold Reserve Act' te eren die de economische groei van de VS en de hele wereld aanzienlijk heeft beïnvloed. Fort Knox staat symbool voor de veiligheidsmaatregelen die de regering nam om de goudvoorraad te beschermen.

De designers van 3 Kilos Vodka werden geïnspireerd door de goudstaaf en de veiligheidsmaatregelen van Fort Knox en creëerde een handgemaakte fles in de vorm van een goudstaaf met een luxe draai & schenkdop. De draaidop staat symbool voor de beveiliging van de waardevolle goudstaaf wat in het geval van 3 Kilos Vodka de uitzonderlijk hoge kwaliteit vodka is, oftewel 'The Gold Standard'. De naam 3 Kilos Vodka refereert aan het gewicht van de goudstaven.

De fles straalt pure luxe uit - de zware fles - de luxe schenkdop en de gouden kleur zorgen voor een hoog onderscheidend karakter.

De vodka heeft een verleidelijk zachte smaak die ontstaat door de hoogste kwaliteit, met de hand geselecteerde tarwe. De tarwe ondergaat verschillende stappen voordat het gekwalificeerd wordt voor het gebruik in 3 KILOS Vodka. Het wordt vloeibaar gemaakt, afgebroken en gefermenteerd. Het geconcentreerde product wat hieruit ontstaat wordt gezuiverd door middel van een 5-kolom distillatie proces waarmee enkel de schoonste en beste kwaliteit wordt geëvenaard. De kwaliteit van het water dat wordt gebruikt in de distillatie is net zo belangrijk als de tarwe. Het water wordt gebruikt om de hoeveelheid alcohol te verlagen en ondergaat een streng proces bekend als omgekeerde osmose. Het is een zuiveringstechniek waardoor er uitzonderlijk zuiver water wordt geproduceerd. Het water dat gebruikt wordt voor 3 KILOS VODKA garandeert een zijdezacht distillaat en een smaak die niet snel vergeten zal worden.

inhoud: 1 Liter

alcoholpercentage: 40%


3 Kilos vodka kopen doe je voor een mooie prijs veilig en vertrouwd online bij Exclusive Drinks. De drankenspeciaalzaak waar je de meest bijzondere en exclusieve dranken zoals bijvoorbeeld deze 3 kilos vodka kunt kopen.

Beoordelingen ()
3 Kilos Vodka 1 Liter heeft nog geen reviews. Deel uw product ervaring en plaats een review.
3 Kilos Vodka 1 Liter


Aanbevolen artikelen:

Laatst bekeken items