opc_loader
Merken

Belvedere Organic Infusions Pear Ginger

44,95
Levertijden
Levertijd:
1 tot 3 werkdagen
Beschrijving

Belvedere Vodka


Belvedere Organic Infusions Pear & Ginger


Peer & Gember met een Druppel Linden Honing

Een frisse en pittig smakende mix van biologisch fruit en botanische infusies en biologische Belvedere Vodka. Weelderige rijpe peer, lichte gemberkruiden en de complexiteit van biologische Belvedere-wodka worden aangeraakt door een laatste vleugje linde-honingzoetheid, waardoor een sterke drank wordt gecreëerd die gevuld is met natuurlijke smaak.

Belvedere-wodka, gemaakt van biologische rogge en gezuiverd water, vormt de basis voor de vakkundig vervaardigde natuurlijke smaken van peer en gember. Deze doordachte combinatie is smaakvol genoeg om op zichzelf te staan ​​in een frisse en koele wodka-frisdrank en uitgebalanceerd genoeg om te mengen met je favoriete ingrediënten om cocktails met een interessante diepte en dimensie te creëren.

Geproduceerd in een van 's werelds langst werkende Poolse distilleerderijen die sinds 1910 wodka maakt, bevat Belvedere nooit enige toevoegingen, in overeenstemming met de wettelijke voorschriften van Poolse wodka die dicteren dat er niets mag worden toegevoegd. Onze biologische infusies bevatten geen chemicaliën of pesticiden.


inhoud: 70cl
alcoholpercentage: 40%


Belvedere Organic Infusions Pear & Ginger koop je in Nederland online voor een mooie prijs bij Exclusive Drinks.

Beoordelingen ()
Belvedere Organic Infusions Pear Ginger heeft nog geen reviews. Deel uw product ervaring en plaats een review.
Belvedere Organic Infusions Pear Ginger


Aanbevolen artikelen:

Laatst bekeken items