opc_loader
Merken

Belvedere Red 1,75L

Belvedere
89,95
x
Levertijden
Levertijd:
Beschrijving

Belvedere Vodka


Belvedere Red John Legend Limited Edition


Op 26 augustus 2016 in New York City heeft Belvedere Vodka de 2016 (BELVEDERE) RED #MAKETHEDIFFERENCE campagne gelanceerd in samenwerking met de welbekende, iconische muziekartiest John Legend. Dit programma is grandioos ingewijd tijdens het eerste ‘One Night for Life’ benefiet van Belvedere in New York City dat plaatsvond in het wereldwijd bekende Apollo Theater.

Wie kent hem niet; John Legend, de gepassioneerde filantroop en muziekartiest. In samenwerking met Belvedere brengt hij zijn soulvolle stijl tot uiting in de (BELVEDERE) RED campagne. Dit unieke programma zorgt voor een wereldwijde participatie in de strijd tegen HIV/AIDS. Voor de RED campagne zijn vier krachtige waardes vastgesteld die dienen als de basis: Unity, Security, Support and Change. In samenwerking met Esther Mahlangu, een Zuid-Afrikaanse kunstenares, worden deze vier krachtige bouwstenen in Ndebele patronen tot uiting gebracht in het design van de #MAKETHEDIFFERENCE fles.

Om het programma extra te ondersteunen, wijdt John Legend zijn nieuwe single genaamd “Love Me Now” aan de (BELVEDERE) RED campagne. Het nummer moet mensen inspireren om ‘nu lief te hebben en te geven’ omdat de morgen niet gegarandeerd is: “Ik heb altijd genoten van de samenwerking met (RED). Toen Belvedere de gelegenheid bood om een product te ondersteunen dat ik normaliter zou kopen en levens kan redden, vond ik het gelijk een geweldig idee. Ik werd zo enthousiast toen ik Esthers ontwerp zag voor de fles; het is mooi en het brengt haar esthetiek en die van Belvedere samen waardoor het design wordt verbonden aan de cultuur en mensen die wij proberen te helpen.”

Vanaf nu is het mogelijk om het programma te ondersteunen door de limited edition Belvedere fles te kopen waarop de kleurvolle en artistieke tekeningen van Estsher Mahlangu en de handtekening van John Legend te zien zijn. Van elke verkochte fles zal Belvedere 50% van de winst doneren aan The Global Fund om gezamenlijk tegen HIV/AIDS te vechten in Afrika. De afgelopen vijf jaar heeft Belvedere als trotse partner van (RED) al genoeg geld ingezameld om 30.000 vrouwen die HIV positief zijn van ARV behandelingen te voorzien. Deze behandelingen hebben ervoor gezorgd dat baby’s niet langer besmet worden tijdens de zwangerschap met het HIV virus.

Samen komen we elke dag dichterbij de eerste aids-vrije generatie!


inhoud: 175cl
alcoholpercentage: 40%


Belvedere Red John Legend Limited Edition koop je voor een mooie prijs veilig en vertrouwd online bij Exclusive Drinks. De drankenspeciaalzaak waar je de meest bijzondere en exclusieve dranken zoals bijvoorbeeld deze Belvedere Red kunt kopen.

Aanbevolen artikelen:

Alternatieve artikelen:

Nieuwe Artikelen
Laatst bekeken items