opc_loader
Merken

Grey Goose Ducasse

Grey Goose
79,50
x
Levertijden
Levertijd:
Beschrijving

Grey Goose Ducasse


Grey Goose Vodka by Alain Ducasse


Grey Goose Ducasse is unieke vodka gemaakt van geroosterde tarwe-extracten met behulp van de allerbeste Franse ingrediënten. Deze super premium vodka wordt geleverd in een luxe houten geschenkverpakking.

Grey Goose Ducasse is geboren uit een samenwerking tussen de Maître de Chai van Grey Goose, François Thibault en de Michelin-ster bekroonde chef-kok Alain Ducasse.
Een van de meest gedecoreerde chef-koks ter wereld, Alain Ducasse staat op dit moment aan het roer van drie top restaurants, elk bekroond met drie Michelin-sterren, in Monaco, Parijs en Londen.

De aromatische balans van Grey Goose Ducasse is delicaat en verleidelijk: alle geroosterde tonen zijn harmonieus met elkaar vermengd; eerst de smaak van brioche, de geur van vers brood samen met meer intense tonen van geroosterde amandelen, koffie en chocolade.
De smaak is subtiel, maar de bijna zoete uitwerking ontwikkelt dezelfde noten in de nasmaak, de finish is duurzaam en rijk.


inhoud: 70cl
alcoholpercentage: 40%


De exclusieve Grey Goose Ducasse koop je voor een mooie prijs veilig en vertrouwd online bij Exclusive Drinks. De drankenspeciaalzaak waar je altijd de meest bijzondere en exclusieve dranken en vodka zoals bijvoorbeeld Grey Goose Ducasse kunt kopen.

Aanbevolen artikelen:

Alternatieve artikelen:

Laatst bekeken items