opc_loader
Merken

Louers Vodka in luxe geschenkverpakking

Let op! Dit betreft een exclusieve pre order tegen een eenmalige introductieprijs. Door de fles nu te bestellen bij je verzekerd van een exemplaar en behoor je tot de eerste die deze unieke fles in handen zult hebben. We versturen de vodka vanaf het moment dat de vodka bij ons binnen komt. 

129,95
Dit product is momenteel niet leverbaar
Levertijden
Levertijd:
1 tot 3 werkdagen
Beschrijving

Louers Vodka


Louers Luxury Vodka in luxe geschenkverpakking


Louers vodka is een luxury wodka geproduceerd op Nederlandse bodem.

Elke fles wordt individueel samengesteld, gebotteld en genummerd door professionele Nederlandse vakmensen. Dit is uniek in de wodka-industrie en garandeert de consistentie in kwaliteit van elke geproduceerde fles. Om de kwaliteit te waarborgen wordt Louers vodka in gelimiteerde oplagen geproduceerd.

Louers vodka beheerst elk aspect van het maken van zijn wodka.
 
Louers vodka haalt hun natuurlijk bronwater uit een ondergrondse watervoerende laag in Nederland. Om de kenmerkende en ongeëvenaarde zachte smaak van Louers vodka te bereiken, ondergaat het water een laatste processtap van hyperfiltratie, voordat het wordt gedestilleerd.

Vanaf de Nederlandse weide wordt elke levering graan zorgvuldig geïnspecteerd voordat het in de distilleerderij wordt geaccepteerd. Deze geselecteerde granen worden gefermenteerd voordat ze 6 keer worden gedestilleerd tot een niveau van onvergelijkbare zachte wodka. Als laatste stap wordt de wodka gefilterd door 12 lagen superfijn actief houtskoolstof om ervoor te zorgen dat elke imperfectie wordt geëlimineerd.

Het uitzonderlijke design, de details, de chromen coating en de LED in fles maken Louers vodka de eye-catcher en het perfecte geschenk, waar je ook gaat.

Deze fles wordt geleverd in een luxe kist, afgewerkt met pianolak, zilveren details en een fluwelen binnenkant.


inhoud: 1 Liter
alcoholpercentage: 40%


Louers Luxury Vodka koop je in Nederland voor een mooie prijs online bij Exclusive Drinks. De drankenspeciaalzaak waar je altijd de meest bijzondere en exclusieve dranken zoals bijvoorbeeld deze Louers Luxury vodka kunt kopen.
 

Aanbevolen artikelen:

Laatst bekeken items