opc_loader
Merken

Pravda Vodka

18,75
Levertijden
Levertijd:
Beschrijving

Pravda Vodka

 

Pravda Vodka een pure, zachte en verfijnde vodka

 

De historie van Pravda Vodka, The World’s Finest Vodka, gaat terug tot 1743.  Pravda Vodka wordt geproduceerd in het midden van ’s werelds meest gerenommeerde productiegebied voor vodka in het Zuiden van Polen. De productiefaciliteiten zijn gevestigd in de Poolse Karpaten in het district Bielsko-Biala. De vodka wordt geproduceerd onder strikt toezicht van ‘master distiller’ Aleksandra Kulak.

 

In Pravda vodka komt het beste van ieder productie element samen. De ingrediënten, eveneens afkomstig uit Bielsko-Biala, zijn zeer verfijnd. Uit de Karpaten komt het puurste bronwater. Uit de velden van Weilkopolska komt iets zoetige, laat geoogste rogge, die voor een zachte, milde smaak zorgt. Pravda wordt geproduceerd middels een uniek vijf-staps distillatieproces.

 

Pravda Vodka is ook te bestellen in 7 verschillende smaken, allemaal in de mooie mat witte fles en voorzien van zijn eigen kleur steentje. 

 

inhoud: 70cl

alcoholpercentage: 40%

 

Pravda vodka kopen doe je natuurlijk voor een mooie prijs online bij Exclusive Drinks. De drankenspeciaalzaak waar je de mooiste, meest exclusieve en bijzondere dranken zoals bijvoorbeeld deze Pravda Vodka kunt kopen.

Aanbevolen artikelen:

Alternatieve artikelen:

Laatst bekeken items
18,75