opc_loader
Merken

Ardbeg Auriverdes

Ardbeg
159,95
Levertijden
Levertijd:
Beschrijving

Ardbeg

Ardbeg Auriverdes Limited Edition whisky

Naar jaarlijks traditie lanceert Ardbeg ook nu weer op Ardbeg Day (31 mei 2014) een nieuwe limited edition Ardbeg. Dit keer is het 'Auriverdes' geworden. Een eerbetoon aan het aankomende wereldkampioenschap voetbal in Brazilië.

De Ardbeg Auriverdes is een Islay malt, gerijpt op Amerikaans eiken vaten met bijzonder getoaste deksels, speciaal voor deze kwaliteit ontwikkeld. De toasting techniek geeft de whisky een geheel eigen karakter met koffie aroma’s aan de ene kant van het spectrum en romige vanille aan de andere kant. De naam Ardbeg Auriverdes is afgeleid van de kleur van de gouden whisky (auri) in Ardbegs iconische groene fles (verde). Auriverdes is tevens de koosnaam van het Braziliaanse voetbalelftal, het gastland van het wereldkampioenschap komende zomer en de inspiratie voor Ardbeg’s Peat Football, het thema voor Ardbeg Day op 31 mei.

Dr. Bill Lumsden, Director of Distillation and Whisky Creation, licht toe: “Bij het creëren van Auriverdes had ik een specifiek smaakprofiel in gedachten dat ik wilde realiseren, dus ik heb het hart van de spirit zo gecreëerd dat het het recept tot leven zou brengen. We houden ervan om nieuwe dingen te proberen bij Ardbeg en Auriverdes is een unieke expressie die mijn verwachtingen heeft overtroffen – het heeft de karakteristieke Ardbeg ondertonen met een onderscheidende nieuwe smaakervaring.

Let op! Leverbaar vanaf 03-06-14 en zolang de voorraad strekt.

inhoud: 70cl

alcoholpercentage: 49,9%

Ardbeg Auriverdes kopen doe je in Nederland en België voor een mooie prijs bij Exclusive Drinks. De drankenspeciaalzaak waar je de meeste bijzondere en exclusieve dranken zoals bijvoorbeeld de Ardbeg Auriverdes kunt bestellen.

Aanbevolen artikelen:

Alternatieve artikelen:

Laatst bekeken items
159,95