opc_loader

Merken

Ardbeg Traigh Bhan 19 batch 2

Ardbeg Traigh Bhan 19 Years Old batch 2

Let op: vanwege de zeer beperkte beschikbaarheid max 1 fles per persoon!

299,95
Dit product is momenteel niet leverbaar
Levertijden
Levertijd:
1 tot 3 werkdagen
Beschrijving

Ardbeg


Ardbeg Traigh Bhan 19 years batch 2 


Ardbeg Traigh Bhan (uitgesproken als 'Tri-Van') is een 19-jarige single malt die is gerijpt in Amerikaanse eiken- en Oloroso-sherryvaten en zal jaarlijks in kleine partijen beschikbaar worden gesteld.

Het is voor het eerst in 20 jaar dat Ardbeg een nieuwe, permanente editie met een leeftijd vrijgeeft. Ardbeg Traigh Bhan zal van jaar tot jaar subtiele verschillen in smaakprofiel hebben en elke batch heeft een unieke code op de doos, fles en voetlabel die op Ardbeg.com kan worden ingevoerd om meer informatie over de geschiedenis van die batches te ontvangen.

De smaak van deze 19-jarige whisky dompelt het gehemelte onder in rokerige ananas en aromatische houtrook. Een zoet mondgevoel van gerookte chilichocolade en paprika volgt totdat deze intense tonen vervallen in een lange, rokerige afdronk.


inhoud: 70cl
alcoholpercentage: 46.2%


Ardbeg Traigh Bhan 19 batch 2 koop je in Nederland voor een mooie prijs online bij Exclusive Drinks. De drankenspeciaalzaak waar je altijd de meest bijzondere en exclusieve dranken zoals bijvoorbeeld deze Ardbeg Traigh Bhan 19 batch 2 kunt kopen.

Beoordelingen ()
Ardbeg Traigh Bhan 19 batch 2 heeft nog geen reviews. Deel uw product ervaring en plaats een review.
Ardbeg Traigh Bhan 19 batch 2


Aanbevolen artikelen:

Laatst bekeken items