opc_loader
Merken
Verwacht 2020

Ardbeg Wee Beastie 5 years old

Ardbeg

Ardbeg Wee Beastie 5 years old


Let op dit is een Pre-order: U kunt de Ardbeg Wee Beastie nu al kopen. Zodra wij de flessen binnen krijgen versturen we deze direct en ontvangt u ze met 1 -3 werkdagen.  We verwachten de flessen halverwege April 2020 te kunnen uitleveren.

42,95 39,95 U bespaart: 7%
Beschikbaar vanaf: 21-04-2020
Levertijden
Levertijd:
1 tot 3 werkdagen
Beschrijving

Ardbeg


Ardbeg Wee Beastie 5 years old


A Monster of a Dram!


Er zijn veel dingen op de wereld die niet volledig kunnen worden verklaard. Een dergelijke bijzonderheid is voortgekomen uit de turfgebieden van Islay. Er wordt gezegd dat het een pittig jong wezen is, getuigen hebben gesproken over een formidabele bite.

Zintuigen worden verhoogd bij elke ontmoeting. Eerst komt een intens aroma van gebarsten zwarte peper, vermengd met sappige dennenhars en scherpe geur van rook. Plots barst het explosieve mondgevoel uit van chocolade, creosoot en teer. Hartig vlees zinkt in het gehemelte, voordat de lange zoute mondcoating wegglijdt.

Met slechts 5 jaar oud, is de legendarische rokerigheid van Ardbeg ongetemd door leeftijd en onthult dit het innerlijke beest van dit nieuwe Islay monster.

inhoud: 70cl
alcoholpercentage: 47.4%


De 5 jaar oude Ardbeg Wee Beastie koop je in Nederland voor een mooie prijs online bij Exclusive Drinks. De drankenspeciaalzaak waar je altijd de meest bijzondere en exclusieve dranken zoals bijvoorbeeld deze ardbeg wee beastie 5 year old kunt kopen.
 

Aanbevolen artikelen:

Alternatieve artikelen:

Pre-order!
Nieuwe Artikelen
Laatst bekeken items