opc_loader

Merken

The Glenlivet 12 Illicit Still

42,95
Levertijden
Levertijd:
1 tot 3 werkdagen
Beschrijving

The Glenlivet


The Glenlivet 12 year The Original Stories Illicit Still limited edition


The Glenlivet 12 Illicit Still is de eerste release uit de nieuwe "The Original Stories" serie.

In 1824, voordat oprichter George Smith zijn distilleerderij een vergunning gaf, was de afgelegen Glenlivet-vallei de perfecte locatie voor de illegale handel in Schotse whisky.
Het was in de afgelegen vallei dat George Smith zijn vak leerde. Langzaam en zorgvuldig distilleren van wat al snel de wereldberoemde single malt scotch whisky zou worden die de kenmerkende fruitige bloemige Speyside-stijl vertegenwoordigde. The Glenlivet 12 Year old Illicit Still is geïnspireerd door de oorsprong en hoe de whisky voor het eerst werd gemaakt in het begin van de 19e eeuw. Deze single malt is in beperkte oplage gebotteld op 48%, is niet gekoeld gefilterd, waardoor u een authentieke smaak van de geschiedenis van The Glenlivet krijgt.


inhoud: 70cl
alcoholpercentage: 48%


The Glenlivet 12 years The Original Stories Illicit Still koop je in Nederland voor een mooie prijs online bij Exclusive Drinks. De drankenspeciaalzaak waar je altijd de meest bijzondere en exclusieve dranken zoals bijvoorbeeld deze The Glenlivet 12 Illicit Still kunt kopen.

Beoordelingen ()
The Glenlivet 12 Illicit Still heeft nog geen reviews. Deel uw product ervaring en plaats een review.
The Glenlivet 12 Illicit Still


Aanbevolen artikelen:

Laatst bekeken items