opc_loader

Merken

Glenmorangie 18 Years Old

79,50
Levertijden
Levertijd:
Beschrijving

Glenmorangie 18 Years Old heeft 15 jaar gerijpt op ex-bourbon vaten van het beste Amerikaans wit eiken. Een gedeelte wordt overgestoken op Oloroso sherryvaten voor de laatste 3 jaar rijping.

Glenmorangie 18 Years Old heeft een perfecte balans en gelaagde smaak in vergelijking tot veel andere 18 jaar oude whiskies. Deze whisky is een ultieme blijk van de kunst van de whisky maker.

Extra informatie

kleur:

Honing goud.

geur:

Doet denken aan een oogstfestival in de herfst waarbij een overvloedige rijkdom aan geuren de neus prikkelt. De rijke tonen van rozijnen en noten gaan over in de krokante zoetheid van crème brulée met zachte, romige vanille. De levendige geur van sinaasappel en limoen wordt gevolgd door walnoot, honing en kleverige zongerijpte dadels. Sprankelende florale geuren balanceren de zoetheid met groene, bijna kruidige geuren van geranium, jasmijn en het scherpe van narcis

smaak:

Glenmorangie 18 Years Old glijdt als zijde over de tong met een vol en rond aroma dat begint met grapefruit en sinaasappel. Het palet wordt dan in de ban gehouden door een samensmelting van honing, romige malt en aromatische bloemen die uitvloeien in de warme, stroperige notigheid van hazelnoten en walnoten, invloed van de Oloroso sherryvaten. Proef de rijke smaak van dadels en vijgen en een onverwachte vleug houtrook.

Beoordelingen ()
Glenmorangie 18 Years Old heeft nog geen reviews. Deel uw product ervaring en plaats een review.
Glenmorangie 18 Years Old


Aanbevolen artikelen:

Laatst bekeken items