opc_loader
Merken

The Macallan Estate 2019

The Macallan Estate 2019

249,95
Levertijden
Levertijd:
1 tot 3 werkdagen
Beschrijving

The Macallan


Macallan Estate 2019 release


Macallan Estate is een eerbetoon van de Whisky Maker aan Macallan. Het is een buitengewoon speciale nieuwe single malt met zeldzame spirits uit een deel van de gerst die wordt geteeld op het landgoed Easter Elchies, dat slechts eenmaal per jaar wordt gedistilleerd. Macallan Estate is gemaakt door Whiskey Maker Sarah Burgess.

Het 485 hectare grote Easter Elchies-landgoed ligt in de legendarische Speyside-regio van Schotland, waar The Macallan sinds 1824 haar buitengewone single malts maakt. De zorgvuldig onderhouden gerstvelden bevinden zich aan de oevers van de rivier de Spey. The Macallan Estate whisky wordt geleverd in een schitterende geschenkverpakking met een handgesneden leisteenpaneel. Aan de binnenzeide van de verpakkingde een afbeelding van de indrukwekkende gerstvelden van het landgoed aan de oevers van de prachtige rivier de Spey.

De Macallan Estate is een complexe single malt met een buitengewoon lange afdronk. Macallan Estate biedt een unieke kans om zeldzaam mooie whisky te ervaren.


inhoud: 70cl
alcoholpercenrage: 43%

Macallan Estate kopen doe je natuurlijk voor een mooie prijs online bij Exclusive Drinks. De drankenspeciaalzaak waar je altijd de meest bijzondere en exclusieve dranken zoals bijvoorbeeld deze Macallan Estate kunt kopen.

Beoordelingen ()
The Macallan Estate 2019 heeft nog geen reviews. Deel uw product ervaring en plaats een review.
The Macallan Estate 2019


Aanbevolen artikelen:

Laatst bekeken items