opc_loader
Merken

The Macallan Rare Cask

The Macallan Rare Cask


The Macallan Rare Cask is de belichaming van The Macallan's toewijding aan uitzonderlijk houtbeheer en toont twee van de grootste en meest bepalende sterke punten van The Macallan: sherry gerijpte eikenhouten vaten en natuurlijke kleuren.

289,95 249,95 U bespaart: 14%
Levertijden
Levertijd:
1 tot 3 werkdagen
Beschrijving

The Macallan

The Macallan Rare Cask

The Macallan Rare Cask combineert kennis, vaardigheden, passie, toewijding en creativiteit om een opmerkelijke whisky te creëren die zijn naam waardig is.

Rare Cask is ontworpen om complexiteit en diepte te laten zien. Het is ontleend aan het breedste spectrum van vaten die worden gebruikt voor rijping op The Macallan Estate. Met de hand geselecteerd door het team, combineert de combinatie van sherry gekruide Amerikaanse en Europese eikenhouten vaten - een groot deel van hun eerste vulling - een voortreffelijke en onmiskenbaar houtachtige whisky met een rijke tint.

Ongeëvenaarde toegang tot het meest uitgebreide assortiment van kuipen in Spanje geeft ons een aantal van de beste en meest schaarse vaten waaruit je kunt kiezen om Rare Cask te maken, wat resulteert in een diversiteit in de afgewerkte whisky, in tegenstelling tot andere Macallan-expressies. Het is de taak van het team dat whisky maakt om elk vat in detail te leren kennen, van hoe het omgaat met de geest tot het spectrum van kleuren die het geeft. Deze relatie tussen vat en ambachtsman, geest en vaardigheid, geeft ons uiteindelijk Rare Cask.

Met zeldzaamheid als kern, is dit een whisky die qua make-up enigszins zal verschillen van bottelen tot bottelen; met sommige vaten zo zeldzaam dat ze nooit meer zullen worden gebruikt in een andere Macallan. Veel minder dan 1% van de vaten die in de distilleerderij rijpen, zijn geïdentificeerd als passend om de naam Rare Cask te geven - en maken de creatie van deze veelzijdige single malt mogelijk.

Rare Cask is geïnspireerd op de iconische driehoek van The Macallan en ontworpen om zijn natuurlijke kleur te vieren. Het wordt gepresenteerd in een gebeeldhouwde, zware glazen karaf.


inhoud: 70cl
alcoholpercentage: 43%

The Macallan Rare Cask koop je in Nederland voor een mooie prijs online bij Exclusive Drinks. De drankenspeciaalzaak waar je de meest bijzondere en exclusieve dranken zoals bijvoorbeeld deze The Macallan Rare Cask kunt kopen.

Aanbevolen artikelen:

Alternatieve artikelen:

Laatst bekeken items
289,95 249,95