opc_loader
LeeftijdcontroleOm de inhoud van deze pagina te bekijken dient u 18 jaar of ouder te zijn, bent u dat?
Ja Nee
Merken

Betaalmogelijkheden

Bij Exclusive Drinks kunt u veilig betalen via onderstaande betaalmogelijkheden

 

Betalen via iDEAL - Telebankieren

Wat is iDEAL?

iDEAL is momenteel de meest gebruikte betalingsmethode voor online aankopen. Met iDEAL kunt u bij Exclusive Drinks vertrouwd, veilig en gemakkelijk uw online aankopen afrekenen. U rekent af in uw vertrouwde internet betaalomgeving, op basis van specifieke beveiligingsmethodes van uw eigen bank.

Hoe werkt iDEAL?

U plaatst een bestelling bij ons. Bij het afrekenen van de bestelling kunt u aangeven dat u met iDEAL wilt betalen. Klik dan op de iDEAL betaalknop en selecteer uw bank. Vervolgens wordt u doorgeleid naar uw eigen bank waar de betaalopdracht voor u klaar staat. U wordt door uw bank gevraagd een aantal gegevens in te vullen en u autoriseert de betaling. Het bedrag wordt direct van uw betaalrekening afgeschreven en wij worden geinformeerd dat de bestelling is betaald.

LET OP: Houdt uw bankpas en eventuele identificatiemethode - ABN AMRO e.dentifier, Rabobank Random Reader of GSM voor Postbank TAN - bij de hand tijdens het besteltraject.

Voor een bestelling met een iDEAL betaling zijn er geen bijkomende kosten, u betaald dus alleen het totaalbedrag van uw bestelling.

Bankoverschrijving (kan 1-3 werkdagen langer duren)

Wanneer betaling via iDEAL niet tot de mogelijkheden behoort kun je kiezen voor vooruitbetalen per bank.

Bankrekeninghouder: Exclusive Drinks

Plaats: Lopik

Bankrekeningnummer: 160685966

IBAN: NL82 RABO 0160 6859 66

Swift/BIC: RABONL2U

Vermeld bij betalingen altijd het ordernummer en/of factuurnummer dat op de factuur staat. Zodra de betaling verwerkt is, nemen wij je order in behandeling en zorgen we voor een snelle verzending. Houd er rekening mee dat dit in de regel enkele werkdagen langer duurt dan wanneer je betaalt via iDEAL of Mistercash.