opc_loader
LeeftijdcontroleOm de inhoud van deze pagina te bekijken dient u 18 jaar of ouder te zijn, bent u dat?
Ja Nee
Merken
3 Kilos Vodka

3 KILOS VODKA

 

THE STORY

In de hoop de economie te redden na de beurscrash in 1929 voerde president Roosevelt de ‘Gold Reserve act’ in waardoor het bezit van goud per wet werd verboden. Goud verdween als direct betaalmiddel uit de omloop en iedere Amerikaan was verplicht zijn goud te verkopen aan de Amerikaanse overheid. Al het goud werd gesmolten en bewaard in de vorm van een goudstaaf en werd opgeslagen in het inmiddels wereldberoemde Fort Knox dat in 1937 zijn deuren opende. 3 KILOS Vodka is ontworpen om de ‘Gold Reserve Act’ te eren die de economische groei van de VS en de hele wereld aanzienlijk heeft beïnvloed.

 

A BRAND INSPIRED BY HISTORY

Fort Knox staat symbool voor de veiligheidsmaatregelen die de regering nam om de goudvoorraad te beschermen. Het goud werd hier, bij Fort Knox, gesmolten in de vorm van een goudstaaf. De ontwerpers van 3 KILOS VODKA werden geïnspireerd door de goudstaaf en de veiligheidsmaatregelen van Fort Knox en creëerde een handgemaakte fles in de vorm van een goudstaaf met een luxe draai&schenk dop. Deze draaidop staat symbool voor de beveiliging van de waardevolle goudstaaf wat in het geval van 3 KILOS VODKA de uitzonderlijk hoge kwaliteit vodka is, oftewel ‘the gold standard’. De handgemaakte fles van 3 KILOS VODKA is ontworpen door meesterbreinen die niet eerder tevreden waren tot ze perfectie bereikten. Het ontwerp straalt luxe en verfijning uit. De niet luxe draai&schenk dop wordt gezien als de combinatie om de kluis te openen naar de vodka. Op de achterkant van de fles wordt Fort Knox weergegeven en de lijnen er omheen staan symbool voor het hekwerk rondom het gebouw. De luxueuze details van de fles kunnen van alle kanten van de fles worden bewonderd.

 

THE DISTILLERY

De distilleerderij van 3 KILOS Vodka is gevestigd in Schiedam gelegen in het zuidelijke deel van Nederland. Schiedam is een stad die bekend staat om zijn distilleerderijen. Het is een historisch centrum met veel grachten en is de thuisbasis van de hoogste windmolens ter wereld. Hier in Nederland, in Schiedam, wordt de 3 KILOS ultra premium vodka gebotteld. De distilleerderij van 3 KILOS VODKA is tientallen jaren oud en staat gegrond voor de kwaliteit die het bedrijf levert in iedere fles.

 

THE VODKA

De vodka heeft een verleidelijk zachte smaak die ontstaat door de hoogste kwaliteit, met de hand geselecteerde tarwe. De tarwe ondergaat verschillende stappen voordat het gekwalificeerd wordt voor het gebruik in 3 KILOS Vodka. Het wordt vloeibaar gemaakt, afgebroken en gefermenteerd. Het geconcentreerde product wat hieruit ontstaat wordt gezuiverd door middel van een 5-kolom distillatie proces waarmee enkel de schoonste en beste kwaliteit wordt geëvenaard. De kwaliteit van het water dat wordt gebruikt in de distillatie is net zo belangrijk als de tarwe. Het water wordt gebruikt om de hoeveelheid alcohol te verlagen en ondergaat een streng proces bekend als omgekeerde osmose. Het is een zuiveringstechniek waardoor er uitzonderlijk zuiver water wordt geproduceerd. Het water dat gebruikt wordt voor 3 KILOS VODKA garandeert een zijdezacht distillaat en een smaak die niet snel vergeten zal worden.

 

3 KILOS Vodka Kopen

3 KILOS Vodka koop je voor een mooie prijs veilig en vertrouwd online bij Exclusive Drinks. De drankenspeciaalzaak waar je uitsluitend de meest exclusieve en bijzondere dranken zoals bijvoorbeeld deze 3 Kilis vodka kunt kopen.