opc_loader
LeeftijdcontroleOm de inhoud van deze pagina te bekijken dient u 18 jaar of ouder te zijn, bent u dat?
Ja Nee
Merken

Armand de Brignac


Ontdek Armand de Brignac champagne: prestige cuvées die het resultaat zijn van een ongeëvenaarde expertise en een passie voor het maken van champagne. Verkozen uit 1000 champagnes tijdens een blindproeverij tot beste champagne ter wereld. Met haar prachtige uitstraling en bewezen superieure kwaliteit is dit de champagne bij uitstek als kado of luxe relatiegeschenk. Door de vrijwillige promotie door 's werelds meest beroemde artiesten uit de muziek en filmindustrie staat Armand de Brignac champagne garant voor succes in de nightlifescene en exclusieve horeca. Geregeld en altijd als eerste kun je bij Exclusive Drinks exclusieve limited editions kopen zoals de jaarlijkse Armand de Brignac Green, de Armand de Brignac trilogie koffer of de splinternieuwe Armand de Brignac Demi Sec.

Iets om naar uit te kijken is de Armand de Brignac blanc de noirs. Deze Armand de Brignac blanc de noirs is geheel gemaakt van uitsluitend pinot noir druiven. We verwachten de Armand de Brignac blanc de noirs medio 2015 te kunnen aanbieden. De oplage van de Armand de Brignac blanc de noirs zal extreem gelimiteerd zijn. Mocht u een fles willen reserveren laat het ons dan even weten.

De luxe en zeer exclusieve Armand de Brignac champagne koop je natuurlijk voor een mooie prijs bij Exclusive Drinks. Het vertrouwde adres om de meest exclusieve champagnes zoals bijvoorbeeld die van Armand de Brignac te kopen. Wilt u aan de slag in de Horeca of Club met Armand de Brignac of grotere aantallen van deze exclusive champagne willen bestellen laat het ons dan weten en we zullen u een passende offerte aanbieden..

 

Artikel 1 tot 9 (van de 9 artikelen). Resultaat:1
Artikel 1 tot 9 (van de 9 artikelen). Resultaat:1