opc_loader

Leeftijdcontrole

Om de inhoud van deze pagina te bekijken dient u 18 jaar of ouder te zijn, bent u dat?
Ja Nee
Merken

Krug Grande Cuvee in geschenkverpakking

249,95

Uitverkocht

Beschrijving

Krug

Krug Grande Cuvee edition 170 champagne in luxe geschenkverpakking

De Krug Grande Cuvee is een waar meesterwerk, samengesteld uit 195 verschillende wijnen van 12 verschillende jaren. Het resultaat is steeds weer een en al elegantie, finesse, lichtvoetigheid en complexiteit. Steeds weer, door de jaren heen en zeer consistent.

Krug Grande Cuvee is een champagne samengesteld uit wijnen van een aantal jaren. Anderen spreken in dat geval van een non-millésimé of een non-vintage. Zo niet de Krugs. Die noemen hun Grande Cuvée met trots een multi-millésimé. Een indrukwekkend mozaïek van verschillende basiswijnen.

Krug champagnes behoren tot de absolute top!

kleur: Bleekgeel met een lichte neiging naar goudgeel met daarin speelse snoeren van de kleinst mogelijke koolzuurbelletjes.

geur: Meteen de eerste indruk maakt duidelijk dat het hier iets serieus is. Het is wijn, het is éen van de fijnste wijnen te wereld. Aroma’s van vers gebakken cakebrood, kokosnoot, gekonfijt citrusfruit, gebrande koffiebonen en geroosterde noten.

smaak: Grote diepte, breed geschakeerde nuances, complex. Delicaat en vol tegelijk. Heerlijk rijp, met prachtige lengte.


 
inhoud: 75cl
alcoholpercentage: 12,5%

Krug champagne kopen doe je voor een mooie prijs veilig en vertrouwd online bij Exclusive Drinks. De online drankenspeciaalzaak waar je de beste en lekkerste champagnes zoals bijvoorbeeld deze Krug Grande Cuvee kunt kopen.

Laatst bekeken items