opc_loader
LeeftijdcontroleOm de inhoud van deze pagina te bekijken dient u 18 jaar of ouder te zijn, bent u dat?
Ja Nee
Merken

Cuvee Carbon Champagne

Cuvee Carbon champagne is een huwelijk van traditie en innovatie. Alexandre Mea-Devavry, de jongste zoon van Bertrand en Gisele Devavry koesterde al jaren de wens een uniek product op de markt brengen en tegelijk de traditie van zijn familie in stand houden.

De familie Devavry heeft een ongekende passie voor haar wijngaarden, streek en producten. Maar liefst vijf generaties lang maakt Devavry schitterende gerenommeerde champagnes van de allermooiste kwaliteit.

De champagne voor Cuvee Carbon bestaat uit een mix van top Chardonnay- en Pinot Noir druiven afkomstig uit de Cotes des Blancs en de Vallée de la Marne. De combinatie van deze druivensoorten maken de champagne delicaat, zuiver en zeer genuanceerd van smaak. Samen met eldermeester M. Philippe Jamesse, uitgeroepen tot beste sommelier van de champagnestreek, tilden ze Cuvee Carbon naar het hoogste niveau.

Het kost maar liefst 3 volle dagen om iedere fles handmatig te creëren. Met als resultaat een unieke fles bestaande uit carbon, die de handtekening draagt van de ambachtsman. Carbon is een uiterst kostbaar en delicaat materiaal, omdat het zeer moeilijk te vervaardigen is vanwege de breekbaarheid in vezelvorm. De fles wordt 100 procent artisanaal, (handmatig en in Frankrijk) geproduceerd.

De zeer exclusieve Cuvee Carbon champagne koop je in Nederland voor een mooie prijs online bij Exclusive Drinks. De drankenspeciaalzaak waar je uitsluitend de meest bijzondere en exclusieve dranken zoals bijvoorbeeld deze Cuvee Carbon champagne kunt kopen.