opc_loader
LeeftijdcontroleOm de inhoud van deze pagina te bekijken dient u 18 jaar of ouder te zijn, bent u dat?
Ja Nee
Merken

Luc Belaire

 

Luc Belaire Rare Sparkling Rosé

 

Deze schitterende mousserende rosé wordt geproduceerd volgens de charmat methode en rijpt zes maanden in stalen tanks. Belaire Rose is een blend van 90 procent Syrah, 5 procent Grenache en 5 procent Cinsault. Een 100 procent dosage van Syrah geeft het een prachtig mooie diep roze tint. Het is een gemakkelijk drinkbare, vol fruitige en elegante mousserende wijn met een zacht zoetje in de afdronk. Heerlijk! 

 

 

Luc Belaire Rare Brut

 

Luc Belaire Rare Brut "Blanc de Blancs" wordt gemaakt van 100% Chardonnay druiven geproduceerd in het hartje van de Franse Bourgogne. Belaire Brut is een verfrissende en heldere en kristalzuivere mousserende wijn met een lichte, droge smaak met verleidelijke aroma's van witte bloemen, en citrusvruchten als
perzik, citroen en grapefruit. Genieten!

 

Luc Belaire Rare Rose Fantome en Brut Fantome

 

Belaire Fantome is de exclusieve luminous editie van Belaire met ingebouwde LED verlichting. Uitermate geschikt voor feestelijke gelegenheden in het donker en bij uitstek geschikt voor exclusieve horeca en nachtclubs.

 

De prachtige mousserende wijnen van Luc Belaire kun je voor een mooie prijs online kopen bij Exclusive Drinks. Het adres om online de schitterende Rare Sparkling Rosé, Fantome en Rare Brut van Luc Belaire te bestellen.