opc_loader
LeeftijdcontroleOm de inhoud van deze pagina te bekijken dient u 18 jaar of ouder te zijn, bent u dat?
Ja Nee
Merken

Moet & Chandon Rose Imperial geschenkverpakking

54,95

Uitverkocht

Beschrijving

Moet & Chandon champagne

Moet & Chandon Rose Imperial champagne in geschenkverpakking

De rose champagne van Moet & Chandon in geschenkverpakking is wellicht nog exclusiever, nog feestelijker dan de blanke champagne. Hoe het ook zij, Moet & Chandon Rose Imperial bezit een prachtige kleur en een heerlijk expresief aroma van klein rood fruit. De gulle fruitigheid komt nadrukkelijk terug in de smaak. Dat alles is te danken aan een assemblage waarin pinot noir toonaangevend is. In de vorm van een stille rode wijn, die op het laatste moment aan de champagne is toegevoegd om hem zo mooi roze te laten kleuren. Dankzij het fruit van pinot noir bezit deze Rose Imperial een grote zuiverheid en een soepele en volle smaakstructuur, hetgeen zorgt voor een extra zomers karakter. Zeer verleidelijk.

Moet & Chandon Rose Imperial is door zijn fruitige expressie en volle, soepele structuur zowel een verleidelijk aperitief als een perfecte begeleider van lichte, mediterrane gerechten.

kleur:

Helder roze richting bleek roodkoper.

geur:

Open en expressief met aroma’s van bosaardbeitjes, rode bessen en ander klein rood fruit. Op de achtergrond iets peper.

smaak:

Bruisend, jong, delicaat rood fruit. Vol en soepel in de afdronk.

inhoud: 75cl

alcoholpercentage: 12%

Moet & Chandon Rose Imperial champagne in geschenkverpakking kun je eenvoudig online bestellen voor een mooie prijs bij Exclusive Drinks.

De online drankenspeciaalzaak om de meest bijzondere en exclusieve dranken en champagnes zoals bijvoorbeeld deze moet & chandon rose champagne in geschenkverpakking te bestellen.