opc_loader

Merken

R de Ruinart Brut in geschenkverpakking

49,95
Levertijden
Levertijd:
Beschrijving

Ruinart champagne

R de Ruinart Brut in geschenkverpakking


R de Ruinart Brut komt in de kenmerkende bolle fles. Natuurlijk neemt de chardonnay ook in de basischampagne van Ruinart een voorname plaats in. De cuvée is samengesteld uit 60 procent pinot noir en 40 procent chardonnay. Er is dus geen pinot meunier in verwerkt. Aangezien de “R” de Ruinart een non-millésimé is, zijn wijnen van meerdere jaren in de cuvée verwerkt. Ongeveer een kwart bestaat uit al wat oudere jaren om de “R” de Ruinart Brut de nodige rondeur, zachtheid en complexiteit te geven.
Onafhankelijke kritische wijnrecensenten in Frankrijk schrijven over de “R” de Ruinart Brut ‘L’un des meilleurs champagnes non-millésimés actuels…’ – in goed Nederlands: ‘Eén van de beste non-millésimé champagnes van dit moment.’ Het is dat anderen het zeggen. Wij beamen het van harte.

De “R” de Ruinart Brut is één van de mooiste basischampagnes van dit moment – we herhalen nog eens met genoegen de woorden van anderen. Geheel op dronk door zijn zachtheid, rondeur en volume. Een prachtig speels aperitief.

Kleur: Mooie geelgouden kleur
Geur: Biscuit, noten, gist, brioche en gedroogd fruit. Mooie complexe rijpheid.  
Smaak: Fris en tegelijk zacht en droog (de dosage is ‘onzichtbaar’). De aanwezigheid van 60 procent pinot noir maakt hem wat voller, ronder en ook nootachtiger.


inhoud: 75cl
alcoholpercentage: 12%


R de Ruinart Brut in geschenkverpakking koop je voor een mooie prijs online in de winkel van Exclusive Drinks. De drankenspeciaalzaak waar je de meest bijzondere en exclusieve dranken en champagnes zoals bijvoorbeeld deze R de Ruinart Brut in geschenkverpakking kunt kopen.

Beoordelingen ()
R de Ruinart Brut in geschenkverpakking heeft nog geen reviews. Deel uw product ervaring en plaats een review.
R de Ruinart Brut in geschenkverpakking


Aanbevolen artikelen:

Laatst bekeken items